Haftanın Burç Yorumları

featured

Genel  Yorum:

Sahnede olmak gezmek tozmak sosyalleşmek içinde olacağınız bir dönem. Kendinize vakit ayırmak, eğlenmek dinlenmek iyi gelecektir. İmkanınız olduğu kadar hayatın tadını çıkartın derim. Eğitim ile ilgili girişimler için iyi bir dönem. Çocuklar ile ilgilenmek, onlar ile vakit geçirmek her iki tarafın ruhuna iyi gelecektir. Bazı liderlerin anlaşmaları, bazı liderlerin sertleşmeleri söz konusu. Hava sıcaklıklarının daha çok artması ile yangın olasılıkların güçlenmesi söz konusu. Ekonomik olarak kendimizi sağlamda hissetmek isteyeceğimiz  ve bunun için mücadele edeceğimiz bir süreç. 

Koç Burcu:

Güçleneceğiniz kendinizi kanıtlayacağınız sahnede olacağınız bir dönem içine giriyorsunuz. Etrafınızdaki bayanlardan maddi manevi destek alacağınız bir süreç.  Riskli işlerde şanslı olabilirsiniz. Sadece öfkenize hakim olun. 

Boğa Burcu:

Yoğun kalabalık içinde olmak sizi yormuş ne yapacağınıza ve neye karar vereceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Bu dönemde, kendi içinize dönmek kendinizi dinlemek size iyi gelecektir. Aşk yada evlilik hayatınız ile ilgili olumlu güzel gelişmeler söz konusu.

İkizler Burcu:

Sosyalleşme,  arkadaş çevresinde bulunma, eğlenmek gezmek tozmak insanlarla iletişim içerisinde olmak ve yeni insanlarla tanışmak ilişkilerin gelişeceği bir zaman içerisine giriyorsunuz. Keyfinize bakın, hayatın tadını çıkartın.

Yengeç Burcu:

Parasal alanda şanslı ve fırsatlarla karşılaşacağınız bir süreç içerisine giriyorsunuz.  Yurtdışı bağlantılı olumlu gelişmeler söz konusu. Araba yada ev alış satışla ilgili olumlu gelişmeler görülüyor. Ekonomik anlamda korkularınızdan vazgeçin.

Aslan Burcu:

Kendinizi göstereceğiniz sahnede olacağınız güçlü bir süreç. Yurtdışı gelişmeler eğitim ile ilgili anlaşmalar, iş hayatınız ile ilgili yükselmeler içine gireceğiniz bir süreç. Sağlık yada estetik ile ilgili operasyonların başarılı sonuçlandığı görülüyor.

Başak Burcu:

Kendinizi geri çekme, içinize kapanmak, kendinizi dinlemek size iyi gelecektir. Ortak işlerle ile ilgili, fırsatlar görülüyor. Ekstra kazançlar söz konusu. Aşk hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler sizleri bekliyor.  Küçük bir tatil ruhunuza  çok şifalı gelecektir. 

Terazi Burcu:

Sosyalleşmek,  yeni insanlarla tanışmak, iş ve yatırım hayatınız ile ilgili olumlu gelişmelere sebebiyet verecektir. Ortaklıklar ile ilgili sosyalleşmelerde yoğunluk görülüyor. Ekstra kazançlar ve fırsatlar sizleri bekliyor. 

Akrep Burcu:

İş ve kariyer ile ilgili, güzel bir dönem içerisine giriyorsunuz.  Çevrenizden gelecek yardım ve destekler,  ekonomik ve kariyer olarak sizleri başarılı sonuçlara ulaştıracaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem.  Ekonomik olarak beklenmeyen kazançlar  görülmekte. Fakat harcamalarınızda temkinli olun, riskli harcamalara girmeyin.

Yay Burcu:

Yurtdışı gelişmeler, seyahatler için olumlu şanslı bir süreç. Aile hayatı ve çocuklar ile ilgili, güzel gelişmeler görülüyor. Çevrenizdeki bayanlardan yardımlar ve destekler alacaksınız.  Sezgilerinize ve mantığınıza güvenmenizde fayda var. Günde 1 saat de olsa kendinize zaman ayırın ve kendinizi dinleyin.

Oğlak Burcu:

Ödemeler ile ilgili konularda, rahatlama ve gelişmeler söz konusu. Alış satışlar görülüyor. Bankalar ile ilgili krediler ile ilgili gelişmeler görülüyor. Aşk yada evlilik hayatınız ile ilgili daha ılımlı ve pozitif olmak her iki tarafa da iyi gelecektir.

Kova Burcu:

Sosyal medya ile alakalı daha çok tanınmak ön planda olmak gibi gelişmeler görülüyor. Ortak işler ile alakalı, anlaşmalar, başvurular iyi ve olumlu sonuçlanacaktır. Düşmanlarınıza ve rakiplerinize fazla kafaya takarak enerjinizi düşürmemekte fayda var. Başarılı güzel bir sürece adım atıyorsunuz.

Balık Burcu:

Para ile ilgili olumlu gelişmeler, anlaşmalar ve imzalar görülüyor. Bir rahatlama süreci içine giriyorsunuz ruhen ve bedenen. Çevreden gelecek yardımlar ve destekler görülüyor. Sağlık problemleri olan balıklar için, şifalanma dönemi içerisine giriyorsunuz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftanın Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!