2023’te Sizleri Neler Bekliyor

featured

Astrolog Demir Demirkol sizler için yorumladı;

GENEL YORUM:

2023 dünya genelinde çok önemli güçlü gelişimler olacağı bir yıl. Dünya kabuk değiştiriyor. Dini inançlar, bilim teknoloji ve uzay ile ilgili önemli gelişmelerin ve olayların olacağı bir dönem. Savaşların başlaması ile dünyadaki bazı ülkelerin sınırlarının değişmesini belirten gök kubbe, zorlu ve yıpratıcı olduğunu gösteriyor. Mart ayında Plüton’un Kovaya geçmesi ile birlikte güç değişimi dönemi başlıyor. Dünya genelinde siyasi liderlerin değişmesi, yönetimsel değişmeler, ekonomik baskılar, siyasi baskılar, doğa olaylarının olması ve bilimde çok önemli gelişmeleri öngörüyor. Türkiye’nin sekizinci evini tetiklediği için dış borçlar, doğal afetler, sağlıkla ilgili sorunların olması ile ciddi önlemler alınması gerekiyor. 2023 yılı Türkiye için unutulmayacak, önemli değişimlerin olacağını gösteriyor. Dünya genelinde Kova çağına adım adım ilerlerken bilimin güçlü bir şekilde güçlenmesi ile birlikte, bilimi kötü yönde de kullanmaya devam edecek kurumların gün yüzüne çıkması söz konusu. Metaverse ilerlemesi ile birlikte insanların bağımlılığın artmasına sebep olacaktır. 2023’ün en önemli problemleri işsizlik, barınma ve ilaçlar ile ilgili durumları gösteriyor. Su kaynaklarında azalmalar, sudan gelecek sağlık problemleri, iklim değişiklikleri ve denizler ile ilgili sorunlar. 2023 yılı kimyasal bağımlılıkların artmasını da gösteriyor. Dünya genelinde büyük göçler.

Kollektif alanda etkilerdir bunlar. Kişisel anlamda burçlarınızı okuyabilirsiniz. 2023 senesi güçlünün yanında olacaktır. Buradaki güç, manevi ve girişim içinde olanlar içindir.

 

YILIN RENGİ MOR. YILIN TAŞI AMETİST, LAPİS LAZULİ, KUVARS, DUMANLI KUVARS. YILIN KOKUSU LAVANTA. YILIN SAYISI  7

2023 kişisel anlamda değişim, dönüşüm, ortaya çıkma, yeni iş kurma, şartların hızlı değişeceği büyük hedefler koyma ve başarma, şans ve fırsatların senesi.

……….

2023 BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

2023 Yılı maddi ve manevi güven oluşturma koşullarının netleştiği kendinizi yeniden  yapılandırdığınız büyük şans ve fırsatların gerçekleşeceği yıl sizi bekliyor. Jüpiter’in getireceği güçlü destekler, fırsatlar yılın ilk 6 ayı çok önemli bir dönem. Çok iyi değerlendirmenizde fayda var. Burada  önemli olan özgüvenin artması ile aşırı iyilik getirebilir. Yada bencillik yapabilir. Yılın ilk haftasında enerji düşüklüğü görülüyor. 15 Ocak’tan itibaren Mars’ın düz harekete geçmesi ile enerjinizin artmasını hissedeceksiniz. Mart’ın ilk 10 günü Jüpiter ve Venüs’ün Koç’ta olması ile size çok özel fırsatlar ve şanslar getirecektir. 2023 yılı para konularında kariyer ile ilgili büyüme, meslek değiştirme, yeni iş fırsatları oluşturacaktır. Uzun süreden beri uğraştığınız, mücadele verdiğiniz olayların netliğe kavuşacağı görülüyor. 2023 yılı Koçlara yeni fırsatlar güçlenmeler, enerji getireceği bir yıl. İyi değerlendirin. Bekar olan Koçların evlilik yapabileceği bir yıl. Evli olan koçlar ilişkilerinde olumlu güzel gelişmeler söz konusu.  Çevrenizde güçlü değişimlere hazır olun. Bu yıl kibir ve bencillikten uzak durun. Hırslı davranarak aşırı talepkar olmayın. 20 Nisan Koç burcunda 29derece tutulma sizi çok etkileyecek. 5 Mayıs ve 28 Ekim’deki  tutulmalarda sizi ekonomik, iş kariyer, finansal konularda şanslı fırsatlar getirecektir. 13 Temmuz kuzey ay düğümü Koça geçiyor,  Hayatınız değişiyor. Önünüzdeki engeller kalkıyor. Güçleniyorsunuz. Gizli düşmanlıklara dikkat.  Arkadaş seçiminde temkin, Büyük karlı ortaklıklar söz konusu. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

……

BOĞA BURCU:

2023 Yılı sürprizleri ile geliyor. Geçmişte devam eden sorunları çözebileceğiniz netleştirebileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Geleceğinizi etkileyecek önemli güçlü değişim içerisindesiniz. Jüpiter’in güçlü Koç etkisi ile sizin 12. Evinizi tetikliyor. Ruhsal ve bedensel şifalanacağınız bir yıl. Hayatı daha derinden algılayacağınız, içinize kapanacağınız bir süreç. Jüpiter aynı zamanda sizleri yurt dışı önemli gelişmeler ve olayları destekleyeceğini gösteriyor. Temmuzdan itibaren kuzey ay düğümünün Koça geçmesi ile birlikte, size şifalanma, farkındalık, iyileşmeler getirecektir. Size zarar veren bağımlılıklardan kurtulmanız söz konusu. (yeme içme alışkanlıkları, zararlı beslenme ve benzerleri) Jüpiter size maddi ve manevi anlamda büyüme ve güçlenme getireceği gibi, özgüvende güçlenme, hayatınızda önemli kararlar vermenizi sağlayacak. Boğalar bu yıl iştahınıza dikkat etmeniz dengeli beslenmeniz gerekiyor. Zaten gökyüzü bu motivasyonu sağlayacaktır. Plutonun Kova burcuna geçmesi sizi hırslı, kararlı adımlar atmanızı sağlayacak. Riskli adım atacağınız bir dönem. Sakin ve sağlıklı değerlendirin. Sosyal ve çevresel alanda yeni yapılanmalar görülüyor. sağlam arkadaşlıklar daha güçlenecek, zayıf arkadaşlıklar sonlanacak. Ruhsal spiritüel  ve sanatsal anlamda ilerleyeceğiniz görülüyor. 16 Mayıs Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile dünyevi zevkler, yeme içme gezme tozma, 19 Mayıs Boğa yeni ayı, estetik güzelleşme diyet ve maddi gelişmeler söz konusu. 20 Mayıs Marsın Aslana geçmesi ile öfke ve ego savaşlarına dikkat. Sağlığa dikkat, gizli düşmanlara dikkat, kin ve intikam duygusundan uzak durmak iyi gelecektir. Verdiğiniz mücadelenin sonuçlarını alacağınız bir yıl. Şifa, iyileşme, büyüme yılı. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

……..

İKİZLER BURCU:

Sosyal alanlarda gelişme, arkadaşlardan destek alma, yardım görme söz konusu. Kariyer alanda güçlenme terfi almak, verdiğiniz emeklerin mükafatını alacağınız bir dönem sizi bekliyor. Eğleneceğiniz, güzel vakit geçireceğiniz keyif alacağınız bir süreç olsa da sorumluluklarınızı da yerine getirmeniz gerekiyor. Ruhsal ve manevi anlamda iyileşeceğiniz bir dönem. 16 Mayıstan itibaren daha fazla iyileşme sürecine giriyorsunuz. Tatil, gezme, ruhsal şifalanma alanında Jüpiter iyi gelişmeler getirecek. Eylül  Ekim ayındaki tutulmalarla beraber aşk hayatınızda olumlu gelişmeler size şans başarı getirecek yeni arkadaşlıklar getirecektir. Plüton’un Kova burcuna geçişi ile sizin 9. Eviniz tetikleniyor. 20 yıl boyunca manevi inanışınız, hayata bakışınız ve düşünceleriniz ile ilgili değişim söz konusu. Hayattan beklenti ve istekleriniz ve düşünceleriniz hızlı bir şekilde değişiyor. Yurt dışı ile ilgili Mayıs ayında önemli güzel gelişmeler söz konusu. 7 Mart Satürn’ün Balık burcuna geçişi ile onuncu  Evinde yani kariyer evinde, gelişmeler söz konusu. Sorumluluk almanız gereken kendi işinizi kurma  çalışmayanlar ile ilgili, çalışma ve kişisel sorumlulukları gösteriyor. İş değişikliği gibi durumlar söz konusu. Sizi olgunlaştıran bir yapı evlilik gibi anne yada baba olmak gibi. İş ve ailevi konularda daha disiplinli olmanız gereken bir yıl. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

…….

YENGEÇ BURCU:

Hedeflerinizi büyüttüğünüz bir yıl. Maddi anlamda daha büyük sorumluluk ve güçlenme, kariyer anlamında önemli başarı ve yükselme gibi şanslı bir yıl sizi bekliyor. Aile hayatı ile ilgili yaşanan olumsuz durumların çözüleceği, rahatlığa kavuşacağı, huzuru bulacağı bir yıl. Mart ve Nisan aylarında son 2 yıldır verdiğiniz emeklerin karşılığını alacağınız görülüyor.  16 Mayısta Jüpiter’in Boğaya geçmesi ile maddi konularda büyüme gelişme, kazançların artması sizi çok rahatlatacağını gösteriyor. Burada önemli olan hırslı ve aç gözlü davranmamak, sağduyulu olmak gerekiyor. Büyük değişim ve dönüşüm içerisinde olacağınız bir dönem.  Plüton sekizinci evinizde Eylül ve Ekim aylarındaki tutulmalar sizleri destekliyor. Ev almak, yuva kurmak gibi desteklerini gösterecek. 7 Mart Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile size rahatlama getirecektir. Manevi anlamda gelişme daha iyimser olmanızı sağlayacak. Eğitim, akademik, yurt dışı ve medya basın gibi alanlarda destekler söz konusu. Yakın çevre ile ilgili zaman zaman zorlanmalar görülse de genel anlamda iyi gelecek bir yıl sizi bekliyor. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

…….

ASLAN BURCU:

Hayata daha farklı bakacağınız bir dönem. Kariyer ile ilgili daha sağlam adımlar atacağınız ve güçleneceğiniz bir yıla adım atıyorsunuz. Yılın ilk 6 ayında seyahat planları görülüyor. Özellikle mart ayında yurtdışı ile ilgili önemli gelişmeler, seyahatler, yeni kültürler görmek vize yada pasaportları rahat almak. Yurt dışında okumak gibi gelişmeler görülüyor. 16 Mayıstan itibaren kariyer ve iş hayatınızda Jüpiter’in size olumlu ve güzel destekleri var.  Plüton’un Kovaya geçmesi ile Eylül Ekim tutulmaları ile birlikte, iş ortamında değişiklik. Ev ile ilgili değişiklik ve yakın çevre ile ilgili değişimler söz konusu. Yeni iş kurmak yeni eğitimlere başlamak görülüyor. 23 Temmuz 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda gerilemesi ile daha temkinli ve sağduyulu olmanızda parasal konularda dikkatli olmanızda, ikili ilişkiler konusunda daha ılımlı olmanızda fayda var. Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile sekizinci eviniz tetikleniyor. 2026’ya kadar para konularında daha dikkatli temkinli olmanız gerekiyor. Daha hesaplı olmanız gerekiyor. Riskli harcamalardan uzak durun. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

………

BAŞAK BURCU:

Maddi konularda dikkat etmeniz gereken bir yıl sizi bekliyor. Bu yıl iş hayatınızda ve evlilik hayatınızda daha çok sorumluluklar almanız gerekiyor. Maddi konularda şanslı bir döneme başlıyorsunuz. Beklemediğiniz yerden gelecek paralar, destekler, mal, mülk, miras gibi olumlu ve güzel gelişmeler söz konusu. 16 Mayıs’tan itibaren para ile ilgili olumlu gelişmelerle beraber, kişisel anlamda rahatlayacağınız yeni düşünceler içerisinde olacağınız kendinizi geliştirmek için eğitimler alacağınız bir yıl. Yurt dışı alanlarda da olumlu gelişmeler söz konusu. Plüton’un Kovaya geçmesi ile sizin için büyüme dönemini gösteriyor. Altıncı evinizi tetikleyen bu gösterge, sağlığınız ile ilgili gelişmeler, angarya işlerde düzenlemeler, günlük hayatınızda düzenlemeler, iş arkadaş çevresinde gelişmeleri gösteriyor. Eylül Ekim aylarındaki tutulmalar, parasal anlamda önemli etkileşimler görülüyor. Yeni iş ile ilgili durumlar söz konusu. Kazançlı yatırımlar ve değerlendirmeleri sağlıyor. 7 martta Satürn’ün balığa geçmesi ile, 2026’ya kadar ilişkilerde daha fazla sorumluluk almanızı sağlayacak. Bekar Başaklar evlenebilir. Zayıf olan ilişkileri bitmesi gerekenler bitebilir. Ortaklık ,arkadaşlık ve evlilik gibi değişim ve dönüşüm süreci içerisinde olacaksınız. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

……

TERAZİ BURCU:

İlişkiler ile ilgili önemli adımlar ve kararlar verebileceğiniz bir yıl. Para ve maddi konularda daha verimli olumlu sonuçlar alacağınız süreç. İlişkiler anlamında daha iyimser ve olumlu olacağınız güzel gelişmeler görülüyor. Nisan’da Koç burcundaki tutulma karşınıza yeni fırsatların çıkacağı, yeni başlangıçlar yapacağınız evlilik ile ilgili adımlar atacağınız gelişmeleri gösteriyor. 16 Mayıs’tan itibaren, finansal konularda hızlı, olumlu durumları tetikliyor. Burada temkinli ve dikkatli adımlar atmanızda fayda var. Maddi konularda, iyileşme ve büyümeler gösteren bir gökyüzü size parlıyor. Geçtiğimiz 1 yıl içinde kurduğunuz iş, aldığınız toprak ve yaptığınız yatırımlar ile ilgili büyüme söz konusu. Emeklerinizin karşılığını alacağınız bir süreç. Plüton’un 23 Mart’ta kovaya geçmesi ile parasal konularda etkilenme görülüyor. Burada hırslarınıza dikkat etmenizde, büyük riskli yatırımlarda temkinli olmanızda fayda var. 23 Temmuz 5 Eylül arası Venüs retrosunda önemli kararlar almamanızda fayda var. 14 Ekim Terazi burcundaki güneş tutulması, kadersel bir tutulma. İş hayatı, ilişkiler ve parasal anlamda değişimler söz konusu. İmaj değişimi, alışkanlıklar ile ilgili yenilikler görülüyor. Satürn’ün 7 Mart’tan itibaren Balık burcuna geçmesi ile 2026’ya kadar sağlığa dikkat. Kişisel sorumluluklar  (beslenme, zararlı alışkanlıklar, yoğun çalışma) gibi kısıtlamalar görülüyor. Evcil hayvan edinebilirsiniz. Yada evcil hayvanlarınızda sağlık problemleri olabilir.  Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

…….

AKREP BURCU:

Önemli kararlar alacağınız bir yıl. Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile fırsatların olacağı ve girişimlerde bulunacağınız bir dönem. İş ve kariyer hayatınız ile ilgili önemli fırsatlar ve destekler görülüyor. kısacası nefes almaya başlıyorsunuz. Sosyal çevreniz ile ilgili olumlu güzel keyifli gelişmeler söz konusu. Bu yıl sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Gökyüzü bu konuda sizi destekleyecek. Mart ve Nisan aylarında iş ve kariyer ile ilgili şans ve fırsatların daha çok güçleneceği gelişmeler görülüyor. meslek değiştirme, yeteneklerinizi keşfetme gibi durumlar söz konusu. Evcil hayvanlar ile ilgili güzel gelişmeler, hayvan sahiplenme gibi durumlar görülüyor. Kuzey ay düğümü Koç ve Teraziye geçmesi ile birlikte, ikili ilişkilerde iyileşme dönemi görülüyor. Plüton 23 Mart’tan itibaren Kovaya geçmesi ile birlikte dördüncü eviniz tetikleniyor. Aile ile ilgili, yer değişikliği gibi önemli gelişmeler söz konusu. Burada sakin ve sağlam adımlar atmanızda fayda var. 5 Mayıs’ta Akrep burcundaki tutulma çok önemli. Geçmişteki problemlerin çözülmesi, ev değişikliği, imaj ile ilgili yenilik, sağlık ile ilgili gelişmeler verebilir. Buradaki tutulma daha çok kaderseldir. Ekim ve Kasım aylarındaki tutulmalar, aile eş ile ilgili gelişmeler, sağlık ile ilgili durumlar, iş hayatınız ile ilgili önemli dönüşümler veriyor. Sisli görülen problemlerin netleşmesi. 7 Mart’tan itibaren Satürn baskıları sona eriyor. Kendinle ilgilen, kendini geliştir. Daha çok disiplinli ol diyor gökyüzü. Çocuklarınız var ise, onlarla daha çok ilgilenmeniz gereken bir dönem. Eğlenmekten çok daha fazla, sorumluluklarınız ile ilgilenmeniz ve disiplinli olmanız gereken bir yıl. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

…….

YAY BURCU:

2023 yılı en şanslı ve keyifli olacağınız bir yıl. Kalbi boş olanları sürpriz aşk bekliyor. Kalbi dolu olanları daha keyifli bir birliktelik bekliyor. Çocuk olma olasılığı güçlü. Yada çocuğunuz ile ilgili güzel keyifli gelişmeler olacağını gösteriyor. Nisan ayındaki güneş tutulması, kadersel olarak hayatınızda olumlu güzel fırsatlar ve şansları getirecektir. Size iyi gelecek, keyifli gelecek güzel yeni insanlarla tanışmalarınız görülüyor. Yılın genelinde sosyal çevreniz ile ilgili önemli güçlü gelişmeler söz konusu. 16 Mayıs’tan itibaren iş hayatınız ile ilgili, kariyer ve maddi konular ile ilgili şanslı etkiler Jüpiter’in Boğa’ya geçmesi ile getirecektir. Sağlık sorunları ile ilgili şifalanmalar görülüyor. 23 Mart’tan itibaren Plüton’un Kova’ya geçmesi ile bilimsel ve bilgi anlamında güçlü köklü bir şekilde sizi geliştirecektir. Mayıs ayında Jüpiter Plüton karesi bireysel olarak eğitim, seyahat yada ticaret ile ilgili sizi zorlayabilir. Önemli adımlar atmak konusunda temkinli olmakta fayda var. Mayıs ayında sağlığınıza özen gösterin.  Ekim ayı iş ve kariyer hayatınız ile ilgili yeni projelere başlayabileceğinizi gösteriyor. 7 Mart Satürn Kovadan Balığa geçmesi ile 2026’ya kadar dördüncü eviniz tetikleniyor. Ev aile ve yuva ile ilgili sorumluluklar getirebilir. Aile büyüklerinin sağlıkları ile de ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

……

OĞLAK BURCU:

2022 yılındaki yaptığınız girişimler ile ilgili olumlu sonuçlar alacağınız bir yıla başlıyorsunuz. Aile ve yuva ile ilgili keyifli gelişmeler söz konusu. Ev değişikliği yuva kurmak, aileden gelecek maddi manevi destek görülüyor. jüpiter’in Boğaya geçmesi ile Mayıs ayından itibaren parayla ilgili büyüme güçleniyor. Maddi şans ve fırsatlar size dönüyor. Çocukları ile problemleri olan ebeveynler sorunları çözeceği, çocuk sahibi olmak isteyen Oğlaklar gökyüzü sizi bu konularda sizi destekliyor. Kalbi boş olan Oğlakların kalbi dolabilir. Plüton’un Oğlaktan Kovaya geçmesi ile para ile ilgili olumlu fırsatlar ve şanslar size dönüyor. Burada Plüton Jüpiter karesi Mayıs ayında baskı ve gerginlik getirse de sakin ve akıllı adımlar atmanız gerekiyor. Aşırı hırsa dikkat. Eylül Ekim tutulmaları beşinci evinizi tetikliyor. Aşk ve para konuları olumlu gelişmeler ile sonuçlanabilir. Kariyer hayatınızda, iş hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu. 7 Mart Satürn’ün Kovadan Balığa geçmesi ile üçüncü eviniz tetikleniyor. Eğitim ile ilgili gelişmeler, kardeşler ile ilgili gelişmeler ve sorumluluklar, seyahatler ile ilgili kısıtlamalar yada zorunlu seyahatler söz konusu olabilir. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

……

KOVA BURCU :

Güçlü hedefler içine gireceğiniz keyifli bir yıl sizi bekliyor. 2,5 yıl boyunca emek verdiğiniz çalışmaların karşılığını alacağınız bir süreç. Yakın çevre ile ilişkilerde güçlenmeler, iletişimde sosyal çevrede internet, sosyal medya, basın yayın çalışmalarında güçlenmeler görülüyor. İş kariyer ve yuva kurma konularında sonuç getirecek gelişmeler görülüyor. Martın ilk haftası Venüs Jüpiter kavuşumu önemli şans ve fırsatların olacağı güzel gelişmeler getireceği bir süreç. 16 Mayıs’tan itibaren Jüpiter Boğa burcuna geçmesi ile dördüncü ev tetikleniyor. Aile, yuva hayatında huzurlu bir süreç. Evden çalışma ile ilgili gelişme. Ev değişikliği ev arsa alma gibi desteklerini gösteriyor. Plüton’un Oğlaktan Kovaya geçmesi ile 20 yıl boyunca kökten değişim dönüşüm içerisine giriyorsunuz. Düşüncelerinizde, kişiliğinizde güçlü değişim döngüsü içerisinde olacaksınız. Eylül ve Ekim tutulmaları, sizleri yurtdışı ile ilgili bağlantılarınızda önemli gelişmeler getirecektir. 7 Mart Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile Kova burçlarına önemli başarı sağlayacaktır. Para alanında güçlenmeyi gösterdiği gibi, para ile ilgili harcamalarda sizi disipline edecektir. Parayı doğru değerlendirme, doğru yatırım yapma gibi gelişmeler sağlayacaktır. Bu süreç 2026 yılına kadar devam edecektir. 2023 yılı size, yolculuk, seyahat, eğitim, öğretim, kariyerde büyüme, medya iletişimde büyüme, ev ve aile hayatında mutluluk veriyor. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

……

BALIK BURCU:

Maddi ve manevi güven içinde olmak isteyeceğiniz bir yıl. Para kazanmanın yollarını bulmak ve bu konuda yılın ilk yarısı şanslı olacağınız büyüyeceğiniz bir dönem. Maddi konulardaki endişeleriniz düzelecektir. Bu yıl daha fazla sorumluluk alacağınız özellikle para konularında, para kazanma gelişme ve büyütme gibi yeni iş kapısı yeteneklerinizi keşfetme ve güçlendirme fırsatları sunacaktır. Yakın çevreden fayda göreceğiniz bir yıl. Eğitim ile ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir süre. Plüton’un Kovaya geçmesi on ikinci evinizi tetikliyor. Mayıs aylarında Jüpiter ile yaptığı açı sizi manevi anlamda zorlayabilir. Çalışma düzeninde, planlarınızda bir takım yenilikler getirebilir. Eylül ve Ekim aylarındaki tutulmalar ilişkilerinizde etkilenmeler, maddi konularda önemli kararlar, hayatınız ile önemli olayları tetikleyecektir. Ekim ayındaki tutulma sizin için olumlu görülüyor. Uğraştığınız konular ile ilgili tamamlanmalar, sonuca ulaşmayı gösteriyor. Eğitim ile ilgili seyahatler olabilir. Satürn’ün Kovadan Balığa geçmesi ile 2026 yılına kadar olgunlaşma ve büyüme dönemi içerisinde olacaksınız. Kariyer konusunda güçlenme, ilişkilerde sorumluluk alma, daha ciddi ve disiplinli olacağınızı gösteriyor. Tembellik değil çalışma zamanı. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bereketli yıllar diliyorum.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023’te Sizleri Neler Bekliyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!