Haftanın Burç Yorumları

featured

Genel yorum:

Bu hafta kandırılmalara yalanlara dolanlara iftiralara dikkat etmemiz gereken bir hafta. Özellikle sözlerimizi ve eylemlerimizi, düşünerek kullanmamızda fayda var. Siyasi gerilimlerin, yükselmesi, volkanik patlamaların olması, yer sarsıntılarının olması ve yangınların çoğalması söz konusu. Finansal anlamda ani çıkışların olması söz konusu.

Koç Burcu :

Maddi konu ile alakalı beklenmeyen yerden gelen kazançlar. Paranızı tutmanız konusunda uyarı geliyor. Gereksiz riskli harcamalardan kaçının. Gizli saklı düşmanlarınızın ortaya çıkması söz konusu. Fevri davranmayın öfkenize sahip çıkın.

Boğa Burcu:

Kandırılmalara dolandırılmalara dikkat edin. Ekonomik olarak kendinizi bu hafta sıkıntıda hissedebilirsiniz. Rakiplerinize ve düşmanlarınıza temkinli olun. Sezgilerinize ve mantığınıza güvenerek kararlar alın. Aileden gelecek ekonomik destekler söz konusu. Bu hafta etrafınızdaki size olumsuz gelen insanları temizleme sürecindesiniz.

İkiziler Burcu:

Kendinizi kurban psikolojisinde hissedebilirsiniz fakat beklenmeyen yerden gelecek gelir, sizi bir anda mutlu edecektir. Seyahat gezmek tozmak gibi planlarınız söz konusu. Bu hafta öfkenize hakim olun, sözlerinize dikkat edin.

Yengeç Burcu:

İlahi koruma altında olacağınız bir süreç. Bol bol dua edip meditasyon yapmanızda fayda var. Beklenmeyen yerden gelecek kazançlar söz konusu. Eğitim ve yurtdışı alanlarında güzel olumlu başlangıçlar görülüyor.

Aslan Burcu:

İkil ilişkilerde yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan duygusal gerilimler söz konusu. Sakin olup zaman yayarsanız daha sağlam ilişkide olabilirsiniz. Aile büyüklerinde sağlık problemleri söz konusu. Ekonomik olarak harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var bu hafta.

Başak Burcu:

Gizli düşmanların ortaya çıkması söz konusu. Bir takım kandırılmalara, dolandırılmalara dikkat edin. Aşk hayatınızda olumlu güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Akciğer, gözleriniz ve sağ diz kapağınızda sağlık problemleri oluşabilir. Muhakkak doktor kontrolünden geçmenizde fayda var.

Terazi Burcu:

Eğitim alanında olumlu güzel yeni başlangıçlar söz konusu. Sezgilerinizin yüksek olacağı bir süreç bunları mantıklı bir şekilde kullanmanızda fayda var. Hayatınız ile ilgili önemli radikal kararlar almanız söz konusu. Ekonomik olarak kazançlar sizi mutlu edecektir.

Akrep Burcu:

İş hayatınız ile ilgili bir takım değişimler söz konusu. Kendiniz mutsuz hissetseniz de bu değişim sizin için hem maddi hem manevi anlamda yükselmenizi sağlayacaktır. Otorite figürlerinden gelecek güçlü sağlam destekler görülüyor.

Yay Burcu:

Kendinizi çok yorgun hissedeceğiniz bir dönem. Elinizden geldiği bir şekilde tatil yapmanızda ve dinlenmenizde fayda var size iyi gelecektir. Yurt dışı bağlantılı ve kısmetli olumlu gelişmeler söz konusu. Riskli harcamalarınıza dikkat edin.

Oğlak Burcu:

Uzun süredir mücadele verdiğiniz emek gösterdiğiniz olaylar ile ilgili olumlu güzel sonuçlar söz konusu.  İş ortamınızda otorite figürleri ile çatışmamanızda fayda var. Sizin zarar görmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınız ile ilgili, yeni olumlu güzel başlangıçlar söz konusu.

Kova Burcu:

Ekonomik olarak beklenmeyen yerden gelen kazançlar ve gelirler söz konusu. Fakat harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Sizi kırmış üzmüş geçmişte kalan insanları tekrar hayatınıza sokmamakta fayda var. Kısmetli bereketli yeni iş anlaşmaları ve sözleşmeler görülüyor. Rakiplerinize dikkat etmenizde fayda var. Fazla kimseye güvenmeyin bu aralar. Aşk hayatınız ve evlilik hayatınızda mutlu gelişmeler söz konusu.

Balık Burcu:

Evlilik aile hayatında olumlu güzel gelişmeler görülüyor. Yeni girişimler anlaşmalar söz konusu. Sezgilerinize güvenerek adım atmanızda fayda var. Öfkenize hakim olun. Sağlığınıza dikkat edin. Bağışıklık sistemini güçlendirin.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftanın Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!