Haftalık Burç Yorumları

featured

Genel Yorum:

Orman yangınlarının devam edeceği bir süreç tedbir almamızda fayda var. Ülke liderlerinin daha sertleşeceği ve savaşçı tavırlar sergileyeceği bir süreç. Ekonomik olarak beklenmeyen ani gelişmelerin olacağı durumlar söz konusu.

Koç Burcu:

Radikal kararlar alacağınız bir süreç. Kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz. Bu da sizde sinir yapabilir. kararlarınızı öfke ile almayın. harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. İş hayatınızda rakipleriniz arkanızdan çevirdiği gizli saklı işler gün yüzüne çıkabilir. Güç sizden yana.

Boğa Burcu:

İş arkadaşlarınız ile sözlü yada maddi diyaloglarınıza dikkat etmenizde fayda var. Kariyer hayatınız ile ilgili yenilik değişim dönüşüm kutlamalara sebep verecektir. Aşk hayatınız ile ilgili olumlu güzel gelişmeler söz konusu. Bebek haberi alabilirsiniz. Eğitim hayatı ile ilgili güzel başlangıçlar söz konusu diyebiliriz.

İkizler Burcu:

Size yanlış yapan insanları hayatınızdan çıkaracağınız bir süreç. Uzun süreden beri verdiğiniz mücadelenin yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz pes etmeyin. Başarı sizden yana. Beklenmeyen yerden gelen paralar söz konusu.

Yengeç Burcu:

Duygusal hayatınız ile ilgili hayal kırıklıkları, yalanlar dolanlar ve ihanetler söz konusu. Kendiniz fazla üzmeyin sonunda başaran ve kazanan siz olacaksınız. Dikkatli ve temkinli harcamalar yapmanızda fayda var. İş hayatınız ile ilgili olumlu güzel gelişmeler söz konusu.

Aslan Burcu:

Yer değişikliği göç gibi durumlar görülüyor. İş hayatınız ile ilgili ani güzel anlaşmalar maddi konu ile alakalı ummadığınız yerden gelecek kazançlar yurtdışı bağlantılı olumlu güzel gelişmeler gösteriyor. Hukuksal konularda dikkatli olmanızda fayda var.

Başak Burcu:

Öfkenize ve sabrınıza hakim olmanız gereken bir süreçtesiniz. Ummadığınız insanlardan ummadığınız darbeler yiyebilirsiniz. Bunların hepsi geçici bir süreçtir. Sizin için güzel olumlu güzel gelişmeler söz konusu. Eğitim hayatınız ve aşka hayatınız ile ilgili yeni olumlu başlangıçlar görülüyor.

Terazi Burcu:

Hayatınız ile ilgi vereceğiniz önemli kararları öfke ile vermeyin. Maddi anlamda yardım ve destekler söz konusu. Sürpriz kazançlar söz konusu. Kendinizi iyi hissetmenize sebep olacaktır. Çevrenizdeki olumsuz insanları temizleyeceğiniz bir dönem. Bununla birlikte ekonomik olarak güçleneceğiniz bir süreç. Kutlamaların ve eğlencenin olacağı bir dönem içerisindesiniz.

Akrep Burcu

İş hayatınız ile ilgili yaşayacağınız olumsuz süreç daha sonraki süreçte olumlu ve şanslı olmanıza sebebiyet verecektir. Daha dikkatli ve temkinli olmanızda fayda var. Otorite figürlerinden destek alacağınız gösteren bir süreç. Sezgilerinizi ve mantığınızı iyi kullanın.

Yay Burcu:

İş ve eğitim hayatınız ile ilgili şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Bu da sizi kazanç olarak başarıya götürecektir. Aşk hayatınız ile ilgili olumlu güzel teklifler ve birliktelikler söz konusu. Geçmişten size yanlış yapan şahısların geri dönüşü görülüyor. Hayatınıza almamanızda fayda var.

Oğlak Burcu:

İş ve kariyer hayatınızda ve aynı zamanda ekonomik durumunuz ile ilgili öfkenize ve ani kararlarınıza dikkatli ve temkinli yaklaşmanızda fayda var. Karar alırken duygularınızı ve mantığınızı eşit hizada tutunuz.  Sonuç olarak şans ve başarı sizden yana.

Kova Burcu:

Verdiğiniz emeklerin karşılığını alacağınız bir süreç içerisindesiniz. Ekonomik olarak kazançlar ve birikimler söz konusu. Öfkenize ve sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Mücadelenizi yarı yolda bırakmayın. Devam edin kazanan siz olacaksınız.

Balık Burcu:

İş hayatınız ile ilgili iki yüzlü insanların farkına varacağınız bir dönem. Burada sağ duyulu olmanızda fayda var. Maddi olarak beklenmeyen gelirler söz konusu. Bol bol dua edip meditasyon yapmanızda fayda var. Ruhunuz dinlenmeye ihtiyacı var. Daha sağlıklı kararlar alırsınız böylelikle.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftalık Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!